Parijs-Nice

Fabio heeft ook vandaag weer beslag weten te leggen op de 3e plaats in de 3e etappe van de rittenkoers Parijs-Nice.

Gisteren was het een koers met veel wind en regen, waarbij waaiervorming niet uit kon blijven. Op ongeveer 25 km. van de meet sloot Fabio bijna weer aan bij de groep, maar helaas reed de Deceuninck-Quick-Step rijder op een verkeerd moment lek.
Het was onmogelijk om toen nog aan te sluiten bij de groep en te sprinten voor de winst.

Vandaag weer een vlakke etappe, met wederom veel wind. In de finale trok Sky de groep op de kant en ontstonden er weer waaiers. Fabio kon goed aansluiten en koos positie voor de sprint, achter tweevoudig etappe winnaar Dylan Groenewegen.
Hij leek goed uit te komen, maar moest heel even zijn benen stil houden vanwege een lichte manoeuvre van Groenewegen. Sam Bennet won de sprint in de straten van Moulines en Fabio eindigde toch nog op een mooie 3e plaats.
Wederom 3e, maar toch een prima prestatie in dit sterke peloton.

De komende dagen worden heuvelachtig, dus een massasprint zit er niet echt in.
Wij wensen Fabio dan ook veel succes in deze pittige etappes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *